Jeugdtheater Globe

Nieuws

⚠️ 'Strijd der Geliefden' geannuleerd ⚠️

Strijd der Geliefden-cancelled.jpg

Liefste Glober,

Met spijt in het hart hebben we de beslissing genomen om de voorstellingen van ‘Strijd der Geliefden’ van 17, 18, 24 en 25 april niet te laten doorgaan.

 

Als Globe zijnde, geven we ons graag volledig op het podium, maar de huidige situatie met betrekking tot het ‘Coronavirus Covid-19’ en de beslissingen van de gemeente Rijkevorsel om alle publieke activiteiten af te schaffen, geven ons te weinig tijd om jullie het beste van onszelf te laten zien. 😟

 

Uitstel is gelukkig geen afstel! Volgend jaar, in 2021, spelen we dit stuk gewoon wél - en hoe! 🎉🎉 Blijf voor meer informatie daaromtrent zeker onze site en Facebookpagina in de gaten houden.

Iedereen die tickets heeft besteld, heeft normaal gezien een mailtje ontvangen met de informatie wat betreft terugbetalingen. Indien dit niet zo is, neemt u best contact op met ons, via: globe.rijkevorsel@gmail.com of via het contactformulier.

 

Intussen wensen we jullie de allerbeste gezondheid van de wereld toe en hopen we jullie allemaal, beste Globers, terug te zien op onze volgende productie! 💚

 

© Jeugdtheater Globe