top of page
Meneertje Anders
Meneertje Anders

zo 12 jun

|

Kiosk achter het gemeentehuis

Meneertje Anders

Meneertje anders vertelt deze keer de avonturen van Tijl Uilenspiegel. Voorstelling voor kinderen van 6 tot 106 jaar!

Ticketverkoop is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

12 jun 2022, 14:00 – 15:00

Kiosk achter het gemeentehuis, Banmolenweg 2, 2310 Rijkevorsel, België

Over de voorstelling

Meneertje Anders is anders. Hij houdt niet van computerspelletjes, van laptops of televisies. Hij houdt van rare rechthoekige voorwerpen. Hij houdt van boeken en in die boeken vindt hij de meest bijzondere en fantastische verhalen. Meneertje Anders kan die verhalen heel goed navertellen. Hij reist de hele wereld over om zijn verhalen te verzamelen. Stukjes van die verhalen zitten in een van de vele zakken in zijn jas of zelfs in zijn hoed!

Bovendien heeft hij ook de nodige vriendjes, die hem helpen zijn verhalen te vertellen.

Hij heeft verhalen voor kleuters en ook voor oudere kinderen en grote mensen en hij komt ze graag op scholen, bibliotheken, festivals en in de theaters vertellen. Want wat is er nu mooier dan luisteren naar iemand die goed verhalen kan vertellen?

Deze keer: Meneertje Anders en de avonturen van Tijl Uilenspiegel

Tijl Uilenspiegel is een kwajongen met een hart van goud. Meneertje Anders vertelt zijn levensverhaal: van de wieg tot het graf. In de late middeleeuwen trekt Tijl door Vlaanderen en Duitsland, waar hij de kost bij elkaar probeert te verdienen als  kermisklant, als bakkersknecht, als dokter en professor en tenslotte als hofnar in dienst van Ruprecht de Rode. Onderweg beleefd Tijl heel veel grappige avonturen, die hij uiteindelijk aan zijn neef doorgeeft…

Voorstelling met veel authentieke middeleeuwse muziek, naar volksverhalen, voor kinderen van 6 t/m 106 jaar, duur ongeveer 60 minuten.

Tickets

  • Ticket jong en oud

    € 6,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page