top of page
Schipbreuk - 9 juli
Schipbreuk - 9 juli

vr 09 jul

|

De Stenen Bergmolen

Schipbreuk - 9 juli

Een absurde komedie voor ervaren stuurlui! Regie door Jelle Van Oerle.

We verhogen de capaciteit zodra dat mag. Schrijf je in voor de wachtlijst via onze ticketpagina!
Terug naar home

Tijd en locatie

09 jul 2021, 20:00

De Stenen Bergmolen, Potbergstraat, 2310 Rijkevorsel, België

Over de voorstelling

Geen reis kunnen plannen deze zomer? Misschien maar goed ook! René ging samen met zijn bimbo van een vriendin, zijn homoseksuele broer en een bevriend koppel een prachtige bootreis maken. Het liep alleen iets anders dan gepland... Na een schipbreuk spoelen ze aan op een onbewoond eiland. Er ontstaan al snel relationele spanningen, misverstanden en hilarische situaties.

Hoe gaan deze onfortuinlijke Robinsons om met deze nieuwe situatie en vooral met elkaar? Is het eiland wel onbewoond? Geraken ze ooit nog van dit eiland vandaan of wordt het hun graf? Of is alles toch niet zo dramatisch als het lijkt? Het antwoord op al deze vragen krijgt u in deze absurde komedie. Een ‘SchipBreuk’ net ietwat anders dan alle andere.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

- U zal per bubbel geplaatst worden, afhankelijk van wat de gereglementeerde bubbelgrootte op de dag van de voorstelling is.

- Ten laatste één dag voor de voorstelling ontvangt u via mail de corona-maatregelen zoals die van toepassing zullen zijn op de datum van onze voorstelling.

- Als de voorstelling omwille van bepaalde corona-maatregelen geannuleerd wordt, betalen wij u het reeds betaalde bedrag volledig terug. 

Tickets

  • Ticket

    € 9,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page